nordland.blogg.se

Ett par år av meningslöst bloggande.
Fast i Abisko och Åre.

Jahopp.

Kategori: Övrigt

Jag har alltid (alltid = relativt) varit emot att ha flera olika sociala digitala medier, som tex. Facebook, Snapchat, Instagram, bloggar och alla de andra, vad de nu heter, av anledningen att det tar för mycket tid från det verkliga livet att underhålla dessa olika medier. Jag vägrade länge skaffa Facebook men föll så småningom för grupptrycket. Sedan skaffade jag den här bloggen för att lägga upp bilder, då jag är väldigt restriktiv med mitt användande av Facebook. Bloggen blev istället där jag lade upp bilder på stort och smått flera gånger i veckan, för de som ville följa min vardag.
 
Efter många om och men skaffade jag också Instagram. Nu har min teori bevisats (i mitt fall) - jag har helt slutat blogga, för jag lägger upp alla vardagsbilder på Instagram. Det är väldigt tråkigt men Instagram är också ett väldigt smidigt medium där det går mycket fortare att lägga upp en bild än vad det gör på min blogg.
 
Nu har jag återigen bytt vistelseort i norr, från Åre till Saltoluokta fjällstation, där jag kommer att spendera sommaren. Kanske kommer jag börja lägga ut bilder här igen, då jag får fler vardagsbilder att visa?
 
Till dess finns jag på Instagram under namnet invita_minerva. Dessvärre måste man ha ett registrerat konto för att kunna se bilderna.